VERWACHT: Max Verstappen heeft officieel zijn verloving aangekondigd met de oudere vriendin Kelly Piquet……. Read more 

VERWACHT: Max Verstappen heeft officieel zijn verloving aangekondigd met de oudere vriendin Kelly Piquet……. Read more

Max Verstappen, de drievoudige wereldkampioen Formule 1, heeft officieel zijn verloving aangekondigd met zijn vriendin Kelly Piquet. De twee zijn al enkele jaren samen en hebben hun relatie regelmatig gedeeld via sociale media. De verloving werd bekendgemaakt met een romantische foto op Instagram, waarop te zien is dat Verstappen op één knie zit met een ring in zijn hand.

 

Kelly Piquet, dochter van drievoudig Formule 1-wereldkampioen Nelson Piquet, is acht jaar ouder dan de 27-jarige coureur en werkt als model en influencer. Het stel heeft tijdens hun relatie veel steun aan elkaar gehad, met Kelly die vaak aanwezig is bij de races om Verstappen aan te moedigen.

 

De aankondiging komt niet als een grote verrassing voor fans, aangezien geruchten over een mogelijke verloving al een tijdje de ronde deden. Het stel ontving al snel felicitaties van andere coureurs, vrienden en fans. Het lijkt erop dat Max Verstappen niet alleen succes heeft op het circuit, maar ook in zijn persoonlijke leven een nieuw hoogtepunt heeft bereikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *