VERWACHT: Max Verstappen heeft officieel zijn verloving aangekondigd met de oudere vriendin Kelly Piquet… Read more 

VERWACHT: Max Verstappen heeft officieel zijn verloving aangekondigd met de oudere vriendin Kelly Piquet… Read more

Max Verstappen heeft officieel zijn verloving aangekondigd met Kelly Piquet, zijn vriendin die ook de dochter is van de beroemde voormalige Formule 1-coureur Nelson Piquet. De Nederlandse Red Bull-coureur, die momenteel een dominante positie inneemt in het Formule 1-kampioenschap, maakte het nieuws bekend via sociale media, met een foto van hem en Kelly in een romantische setting, waarbij ze trots haar verlovingsring liet zien.

 

Kelly Piquet, die acht jaar ouder is dan Verstappen, heeft de afgelopen jaren een constante steun voor Max gevormd, terwijl hij zijn succes in de Formule 1 verder uitbreidde. De relatie van het stel werd voor het eerst publiekelijk bekend in 2020 en sindsdien zijn ze regelmatig samen gespot, zowel bij Formule 1-evenementen als in hun persoonlijke leven.

 

Fans van beide beroemdheden reageerden enthousiast op het nieuws, en felicitaties stroomden binnen van collega’s en fans wereldwijd. Verstappen gaf aan “ongelooflijk gelukkig” te zijn met dit nieuwe hoofdstuk in zijn leven en noemde Kelly zijn “soulmate.” Het paar heeft nog geen details over de trouwdatum bekendgemaakt, maar het is duidelijk dat hun liefde de pitstraat en ver daarbuiten inspireert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *